ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 26!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 26!


Уште еден понеделник и уште една епизода од петтата сезона на Воспитна, во живо, директно од фрекфенциите на ДНС Радио.

Во 26та епизода по ред од оваа сезона, продолжуваме со претставувањето на нови рап артисти од нашава сцена, па така овој пат на гости во студио ќе ни дојде младиот скопски рап артист David Black. Ќе презентираме музика, ќе се запознаеме со неговиот стил и неговата приказна, а ќе отстапиме и простор за слушателите наши да се јават во емисија и да не поздрават, и доколку имаат нешто да го прашаат нашиот гостин.

Понеделник 22мај, почеток 20:00 часот се слушаме на уште една понеделничка доза, рап воспитување !

Радио: http://dns.mk/radio

Скајп за јавување: Vospitna (DNS Radio)