ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 27!

ВОСПИТНА - СЕЗОНА 05 ЕПИЗОДА 27!


Го отвараме и јунското издание на Воспитна со 27та епизода по ред од петтата сезона на емисијата за Реална и Мрсна Рапоина.

Утре 05.06.2017, понеделнички - нормално како и секој пат, во добро познатиот термин од 20:00 часот водителите на Воспитна ви закажуваат уште една дружба во живо директно од фрекфенциите на ДНС Радио, во која ќе се се друиме со нов гостин и ќе презентираме старо - нова музика.

Овој пат госитн во Воспитна ќе биде Scarface (не Бред Џордан од Гето Момците :) ) туку нашиот, членот на култните Чиста Околина. Трет претставник од оваа група кој што ќе ни дојде на гости, со кој ќе се навратиме назад во времето и ќе помуабетиме околу рап музиката и хип-хоп културата во тоа време, како на деновите со Чиста Околина, така и за соработките на страна со други артисти.

Ги потсетуваме и сите оние кои сакаат да презентираат нова своја трака во „Македонскиот дел на Радиоактивни“ да ни ги испраќаат своите траки на нашите мејлови  radio@dns.mk или vospitna@gmail.com - со кратко инфо и формат на песна mp3 или wav. и истите ќе ги презентираме на почетокот на емисијата. 

Почеток 20:00 часот

Линк за слушање: http://dns.mk/radio

Skype за јаување ---> Vospitna (DNS Radio)