MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)

MIKASTRUMENTALZ - INSTOUGHMENTALZ VOL.1 (BEAT TAPE)


Мика е член, продуцент и битмејкер во скопскиот рап состав СПК Екипа (Скопско Подземје Карпош).

Ова е негов прв проект од овој тип како продуцент, наречен Mikastrumentalz – Instroughmentalz vol.1.

Се работи за инструментално LP, т.е. бит тејп со 8 инструменти и придонеси на микс од бумбап, џез и соул семпл звуци.

Преслушајте го неговиот проект и уживајте во инструменталите на линкот подолу: