РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: НА НИШАН - АЛФА (ВИДЕО)


Ви претставуваме уште едно видео од официјалниот youtube канал на Rap Skillz Македонија

Се работи за емисијата наречена „На Нишан“ во која водителот на истата DinGreen ќе разговара во кратко интервју со повеќе ликови околу актуелни рап теми.

Во ова пет минутно издание  гостин е Алфа, па погледнете за што разговараа во видеото.

Камера и монтажа: Влади (Ортографија).