РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА: ПЕТКА ИЛИ ГЛАВА - LUX KMALA (ВИДЕО)


Рап Скилз Македонија почнаа со објавa на нивниот официјален youtube канал на серијалот наречен „Петка или Глава“, во кое одблизу гледачите ќе може да се запознаат со натпреварувачите во оваа бетл лига.

Водител на овој серијал ќе биде Иван Ајнштајн кој што ќе се дружи со сите натпреварувачи посебно и ќе им постаува по пет згодни или незгодни прашања на учесниците во Рап Скилз Македонија.

Видео обработката е на Влади Ортографија и Алфа.

Погледнете го првото видео од овој серијал: