DR.DRE НАЈАВУВА ТУЖБА КОН SONY PICTURES

DR.DRE НАЈАВУВА ТУЖБА КОН SONY PICTURES


"Surviving Compton: Dre, Suge & Michel’le" неодамна доживеа предвремено приватно проектирање во околината на Лос Анџелес .

Suge Knight сеуште не се огласи во однос на последниве случувања, но очигледно и разбирливо е дека тој во моментов е преокупиран со уште посериозни проблематики , така што, од друга страна , презентираните реалии и факти во корелација со Д-р Andre од ерата на World Class Wreckin Cru, NWA & Death Row Records за времетраењето на неговата долгогодишна врска со R&B пејачката Michel'le предизвикаа енормна дисатисфакција и вознемиреност затоа што биопикот го рефлектира неговиот имиџ во негативна конотација, изобилува со слики од приватниот живот на Dr.Dre во ерата на N.W.A , непознати за поширокиот рап аудиториум.

Премиерата е најавена за 15-ти , месецов.

Во тој однос, правниот тим на Dr.Dre сочинет од врвни адвокати, подготвува сериозна тужба кон Sony Pictures.