MODERN DAY РАП СЕНЗАЦИЈА ОД ФИЛАДЕЛФИЈА

MODERN DAY РАП СЕНЗАЦИЈА ОД ФИЛАДЕЛФИЈА


LGP-Quа –„гласот на младината“ , млад conscious артист од Филаделфија , во текот на минатата година ги разбрануваше социјалните мрежи со своите перформанси коишто достигнаа исклучително голема виралност а притоа и допреа до heavyweights како што се Big Daddy Kane , МC Ren , Pete Rock , Snoop , Warren G итн.

Тоа што го чини диферентен и опозитен овој талентиран тинејџер од останатите lean конзуматори од неговата генерација се всушност експлозивните енергични мотивациони рецитали од социјален карактер  со коишто има интенција на младината да и даде сосема нова позитивна дирекција алудирајќи на секојдневните проблематики со коишто се конфронтира афро-американската популација во гетоизираните средини но и генерално , глобално гледано.

На стартот на годинава , Jay-Z наводно му понудил на младиов артист договор од приближно $1.000.000 , што впрочем била и претходна позната пракса на Jigga што се однесува до Philly artist signing.

Чекирајте ја неговата колаборација со Will.I.Am.