NAUGHTY BY NATURE ВИ ГО ПОДАРУВААТ НИВНИОТ ПРВ АЛБУМ!

NAUGHTY BY NATURE ВИ ГО ПОДАРУВААТ НИВНИОТ ПРВ АЛБУМ!


Добро познатата рап екипа која ни доаѓа од Њу Џерси – Naughty by Nature, за нивното 25 годишно постоење на хип-хоп сцената на 1ви јануари 2016та за огромно ФАЛА на фановите даваат опција на нивната страница http://naughtybynature.com/25th-anniversary/ да го симнете нивниот легендарен прв албум заедно со неиздадени и ретки ремикси на нивните најпознати песни.

Оваа екстра понуда ќе можат да ја искористат сите фанови во рок од 25 часа од почеток на новата 2016та година. Затоа, штета би било да не се зграпчи оваа уникатна понуда од легендите.