НЕОБЈАВЕНА ЦРНО - БЕЛА КОЛАБОРАЦИЈА

НЕОБЈАВЕНА ЦРНО - БЕЛА КОЛАБОРАЦИЈА


   Четири години по смртта на Adam Yauch (MCA) член на реномираниот хип-хоп/рок/панк состав Beastie Boys, протекува необјавен видео запис на кој заедно со Beastie Boys рецитира и Nasir bin Olu Dara Jones односно Nas. Информациите до кој дојде днс радио укажуваат дека станува збор за необработен суров видео запис објавен од страна на Neal Usatin, кој е филм едитор по вокација а работел заедно со MCA на проект.

   Нема причина зошто повеќе да ве оптоваруваме со дополнителни информации околу овие артисти, бидејќи веруваме дека добро ви се познати, и ве препуштиме да уживате во стариот звук на Beastie Boys !