САГАТА ПРОДОЖУВА : "REAL MUTHAPHUKKIN GS PT 2"

САГАТА ПРОДОЖУВА :


Деновиве West Coast Rap сцената беше разбранета по најавениот сингл на BG KNOCC OUT , GANGSTA DRESTA & LIL EAZY-E , насловен како "Real Muthaphukkin Gs Pt2" . Нумерозни тинејџери коишто најверојатно се возбудија поради колаборацијава шпекулираа на социјалните мрежи  креирајќи hype дека истата ќе биде продолжение на оригиналната верзија од 1993-та , дека унијава повторно ќе атакува на Dr.Dre поради претераната автоглорификација како оригинатор во последно време , но сепак решивме да го исконтактираме BG KNOCC OUT и неговата реплика беше следнава:

„It's different. The times are different. Dr Dre is not involved. This about Compton.
Keeping Compton pure from busters just claiming our city who have no rights to do so."

Кларификацијава ќе ги наруши експектациите на многумина , но сепак куриозитетот е присутен , преостанува да просведочиме дали фузијава ќе ја има легендарната flava на Its On Dre концептот.