DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)

DEAD SNARE - ГЕНОЦИД (ВИДЕО)


Младиот скопски рап артист Dead Snare вчера на youtube го промовираше својот најнов видео запис.

Се работи за траката со наслов „Геноцид“, која ги опфаќа социјалните и политички тематики од нашето поднебје.

Траката е продуцирана од Лука Рап Позитив кој се погрижи целосно за аранжманот, миксот и мастерингот. Зад камерата се Шац Продукција и Ангела Стојковска, која исто така се погриши и за видео обработката на спотот.

Погледнете го на следниот линк: