ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)

ЛАЗАР РАП ПОЗИТИВ & СТЕЛА - ПОВЕЌЕ ОД СОН (ВИДЕО)


Членот на скопската рап екипа Рап Позитив - Лазар, ја објави својата најнова песна за која има изработено и видео запис.

Траката е со наслов „Повеќе Од Сон“ а на истата гостува и женски вокал - Стела.

Битот, миксот, и мастерингот се на Лука Рап Позитив, камерата е на Dead Snare, a видео обработката е на Лириковен Пироман.

Песната е од истоименото LP „Повеќе Од Сон“.

Погледнете го спотот на следниот линк :