РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛУКС КМАЛА VS. ТРИМ - TITLE MATCH (ВИДЕО)


На 24ти Декември 2017 година во МКЦ (Младински Културен Центар) се одржа финалето од првата сезона на македонската бетл рап лига - Рап Скилз Македонија.

Финалето, односно битката за прв шампион се водеше помеѓу скопските рап артисти Lux Kmala и ТриМ. 

На овој натпревар судеа 5 судии и тоа : Кискинов, Марвел, Влади Ортографија, МC Skill и Ел Борачо - Титаниум.  

Покрај финалето, односно title match-от, се одржаа и уште 4 други промо битки кои ќе бидат објавувани на официјалниот youtube канал на Рап Скилз Македонија

Доколку сеуште го немате погледнато видеото од финалето можете да го проверите на линкот подолу и дадете го вашето мислење кој ја заслужи титулата.