SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)

SCOPE FT. ДРАЗИ ДРАГС - СТРИТ ВАНДАЛИЗАМ (ВИДЕО)


Scope е млад битолски хип хоп артист кој освен со рап музика се бави и со графити.

„Street Вандализам“ е неговата најнова трака за која сними и видео спот.

Битот, миксот и мастерот на траката се на Дејан ТПЦ, а специјален гостин со своја скреч сесија е Дрази Драгс.

Погледнете го видеото на линкот под текстот: