ТЕРОР - ТАТКОВСКА ФИГУРА

ТЕРОР - ТАТКОВСКА ФИГУРА


Терор од Строго Доверливо неуморно работи! Со таа цел ни нуди видео запис на "Татковска Фигура" која е дел од албумот "Школата Кроце По Кроце".

Инаку Терор го познаваме како еден од пионерите на битолскиот рап, а воедно и член на една од најдобрите групи кои излегле од тоа поднебје BFH, со која што имаа издадено 3 албуми и неколку видео записи.

Затоа да не должиме многу, преслушајте ја и погледнете ја "Татковска Фигура", за чија реализација на видео се погрижи ГОЦила, а видеото и песната ќе ги вратат постарите слушатели многу години назад.