ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)

ТОКСИКОЛОЗИ - ПОДОБАР (ВИДЕО)


Скопската рап екипа Токсиколози (Сиги, Кацар и Џоле) го објавија нивниот најнов видео запис и сингл, од својот прв албум на групата „Пушти Глас“ кој ќе ја доживее својоата промоција утре - четврток 28.04.2016 во  во МКЦ, проследен од концертната промоција на истиот од Токсиколозите.

Песната е со наслов „Подобар“, а на истата се појавуваат сите тројца членови.

Музиката е на Туте (Drom Records), видео обработката на Гоги Полизов, а за камерата и светлото беа задолжени исто Гоги Полизов и Кристијан Теодоров.

Погледнете го видеото на следниов линк: