БАДНИК СО DJ GOCE (САФ) ВО СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО!

БАДНИК СО DJ GOCE (САФ) ВО СТУДИО КЛУБ - ТЕТОВО!


На 06.01.2016 со почеток во 12 часот на полноќ односно на БАДНИК во клубот Студио во Тетово гостува легендата на македонскиот рап и диџејство DJ Гоце (САФ). 

Забавата ќе биде под маски односно се работи за традиционален маскенбал кој што се случува секоја година за бадник во Тетово. Сите љубители на квалитетна рап музика се поканети да присуствуваат и да уживаат во сетот на Гоце.