HIP 2 DA FUNK ПО 13ти ПАТ ВО КАПАН АН !

HIP 2 DA FUNK ПО 13ти ПАТ ВО КАПАН АН !


Во Вторник 05.01.2016 (денот спроти Бадник и неработна средна) во клубот Капан Ан ќе се одржи првиот настан од серијалот Hip 2 da Funk за 2016. Организаторите најавуваат 13та опасна дружба пропратена од hip hop, funk, soul & broken beats правци. Позади грамафоите ќе бидат DJ Goce SAF, DJ Chvare, Strajk & HyperTech

Жураката започнува во 00 часот и картите се до 01 часот ќе бидат 100 денари, а после 01 часот ќе изнесуваат 150 денари. Повелете !