ХИП ХОП ВИКЕНД ВО КОЧАНИ

ХИП ХОП ВИКЕНД ВО КОЧАНИ


Вториот викенд од годинава во Кочани започнува со хип хоп музика и тоа со двајца старошколски ди џеи.

Во петок во дискотеката Пулс ќе биде DJ Славе, додека наредната вечер во сабота ќе биде DJ Гоце (САФ). Почетокот е од 00 часот, а влезот е 50 денари.