РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 3 (БИТОЛА) MC ЈАКУП VS. КИЧО


Ви ја претставуваме третата епизода од Рап Скилз натпреварувањето во Македонија, кое се одржа по трет пат, овој пат во Битола - Бордело Бар.

Во ова соочување натпреварувачи беа Ем-си Јакуп (Битола) наспроти Kичо (Скопје). 

Судии на овој натпревар беа Lux Kmala, Лас Веѓас и Ноце.

Проследете ја битката, погледнете кој е победникоѕ и дадете ваше мислење: