РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕП. 4 (БИТОЛА) НОЦЕ VS. ТРИМ


Рап Скилз Македонија продолжуваат секоја сабота со објавување на битките од настанот во Битола - Бордело Бар, па вчера на својот официјален канал ја објавија и четвртата по ред епизода од бетл арената.

Во оваа епизода спротивставени натпреварувачи беа Ноце (Куманово) и Трим - Пулс Екипа (Скопје).

Судии на натпреваров беа: Lux Kmala, Коста Фристајлер и Огнен Битбокс.

Уживајте во битката и погледнете го конечниот исход: