РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (БИТОЛА)


Ви ја претставуваме најновата (прва) епизода од Рап Скилз Македонија натпреварувањето кое се одржа по трет пат, овој пат во градот Битола.

Локацијата на која се снимаа новите 5 епизоди (битки) беше во Бордело Бар. Водител на цел евент беше Иван Ајнштајн, а зад организација на истиот стоеа Јордан Јованов (Спит) и Марин Манчевски. Слика Тоти-Е и анимација на видеата Лириковен Пироман.

Во првата битка се натпреваруваа Морт против Кољо (Drunk Flow), a судии на оваа битка беа Коста Freestyler, Влади (Ортографија) и Лас Веѓас (Рап Позитив).

Уживајте во новиот меч од Рап Скилз :