РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЕПИЗОДА БР.1 (СКОПЈЕ)


Конечно е објавена и првата епизода од бетл лигата Rap Skillz, која за прв пат се одржа во Македонија, на 15ти Октомври, во Скопје на лолацијата Плочник, како прва арена за бетл натпреварувачите.

На овој ден се одржаа 3 натпревари со по три рудни  за секој пар посебно.

Во првата епизода ги гледате Lux Kmala (Рап Позитив)  vs. Кољо (Drunk Flow)

Судии на овој настан во Скопје беа Тигаз (ДНС Екипа) , Паки и Марко СВП од Зад Аголот.

Погледнете како помина првата битка, и конечниот резултат од истата, и уживајте во видеото: