РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ЛАС ВЕЃАС VS. НОЦЕ (ВЕЛЕС)


Нова епизода беше објавена вчера на официјалниот Rap Skillz Macedonia youtube канал.

Се работи за првата епизода од велешкото издание, снимани претходниот месец во Велес, на локација пред Офицерскиот Дом.

Во првата битка бетлаат Лас Веѓас (Скопје) против Ноце (Куманово). 

Судии оваа битка беа ДЈ Гоце (САФ), Кискин (Дивизија) и Пикси (Авторизација). Домаќин на настанот во Велес беше ДЈ Попај, а водител низ сите битки Небојша - Небо Милосављевиќ.

Погледнете како помина првата битка: