РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - ТРИМ VS. LUX KMALA (ВЕЛЕС)


Нова епизода од Rap Skillz бетл лигата беше објавена пред некој ден на youtube каналот од Rap Skillz Македонија.

Се работи за втората епизода од декемвриското издание, снимани на локацијата Офицерски Дом - Велес.

Во оваа битка натпреварувачи се  Трим и Lux Kmala. Судии на натпреварот беа ДЈ Попај, ДЈ Гоце (САФ) и Кискинов.

Погледнете го исходот и уживајте во уште една рап битка: