С.А.М. КАНИ НА ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО ЗАПИС!

С.А.М. КАНИ НА ПРОМОЦИЈА НА ВИДЕО ЗАПИС!


Тетовскиот артист С.А.М. , на 03.02.2016 (среда) ве кани на промоција на неговиот прв видео запис за песната "Никола Блуз".

Промоцијата ќе се оджи во Republic Club - Тетово со почеток од 21:30 часот, а околу музичкот дел пред и после промоцијата на спотот ќе биде задолжен Dj Oky Doky

Во продолжение следуваат три слики од снимањето на спотот.