РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)

РАП СКИЛЗ МАКЕДОНИЈА - MAYDAY ХАВАНА (MD BEDDAH VS. PRIM)


MD Beddah vs. Прим e третата епизода од Mayday battle rap серијалот на Рап Скилз Македонија движењето кое се одржа при крајот на Мај во летниот клуб Хавана - Скопје.

За прв пат на овие настани гостуваа двајца артисти кои што не се од Македонија, и кој дојдоа директно од Софија, Бугарија да бетлаат пред македонската публика.

Овој настан беше промо, па како и на останатите битки од овој серијал, тој е без судии. Кој беше подобар според вас, одлучете вие.

Погледнете го бетлот на линкот подолу и очекувајте ја 4та епизода од овој серијал каде што за прв пат ќе погледнете и женски бетл (Данда vs. Фетус) на Рап Скилз Македонија: