ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - ОСМИ ПУТНИК (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)

ЈАНТАР & ФУНДАМЕНТ - ОСМИ ПУТНИК (НАЈАВА ЗА АЛБУМ)


Хрватскиот хипхоп артист Јантар ја пушти во етер втората песна од проектот во најава Јантар & Фундамент (нашиот македонски продуцент).

После првата песна заедно со Страјк – Кад је земја стала, повторно со одличните мрсни звуци на битмејкерот Фундамент со песната Осми путник влегуваат јако и повисоко на балканската хипхоп сцена.

Во продолжение може да ја слушнете песната: