ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)

ЈУГОХОП - У МОЈ СВЕТ (ГЕРИЛА / ДЈ ДРАЗИ ДРАГС)


Yugohop - svezak prvi е компилација зад која стои Dj Noki Nole

Вечерва беше претставен и четвртиот сингл од истата на која се појавуваат наши артисти, т.е кумановскиот рап состав Герила и Дј Дрази Драгс на скречови.

Битот е на Т-Ghost, a на траката се појавуваат TwisterN.B.KT-Ghost, и Луд Мичо.

Преслушајте ја на следниот линк: