БЕЛГРАДСКИОТ РАПЕР ШВАРЦ СО НОВ ВИДЕО ЗАПИС!

БЕЛГРАДСКИОТ РАПЕР ШВАРЦ СО НОВ ВИДЕО ЗАПИС!


Белградскиот емси Шварц оваа недела го извади најновиот видео запис на песната Bring It On на кој му гостува познатиот белградски ДЏ Муња.

Во спотот како гости (можеби и) на албумот се појавуваат и Juice и ДЏ Кобаз. Со овој видео запис Шварц го најавува неговиот нов албум – Белград Виетнам 2. Видеото се наоѓа под содржината.