Bradata, Mista 93 & Face Control (Fogg X Secta) - ETP

Bradata, Mista 93 & Face Control (Fogg X Secta) - ETP


Исклучително автентична колаборација којашто гаи симпатии кон препознатливиот Mid 90's Golden Age / Boom Bap звук , нумерата е составен дел од најавениот Double CD албум на Bradata насловен како „Raw Pride“ a зад продукцијата на песнава конкретно стојат Mista 93 & Bradata .