DARKSIDE - „ОТВОРЕН РАСКАЗ“ (PROD. BY: AD SKOPJE)

DARKSIDE - „ОТВОРЕН РАСКАЗ“  (PROD. BY: AD SKOPJE)


МАКЕДОНСКО-БУГАРСКА музичка колаборација со GOLDEN AGE / SMOOTH / JAZZY флејва , насловена како „ОТВОРЕН РАСКАЗ“,  авторот на текстот е артистот DarkSide, проектот е рекордиран во Out In Space студиото, додека зад продукцијата стои AD SKOPJE (ARENA RECORDS).