СТРУКА И РЕКСОНА - ТОТАЛНА КОНТРОЛА

СТРУКА И РЕКСОНА - ТОТАЛНА КОНТРОЛА


Од северните комшии нов “мега” проект! Имено, се работи за едни од најдобрите и најактуелните рапери на српската сцена – Струка и Рексона (ВИП).

После подолги најавувања и шпекулации конечно на 25ти септември излезе заедничкиот колабо албум наречен Тотална Контрола. На него се појавуваат гости како Онеја, Марко Луис, Сивило, Икац и други. Албумот преовладува со одлични рими и битови кои инстантно се лепат за уше. Се на се, може да очекувате одличен албум од двајцата лириковни мајстори.

Под содржината се наоѓа една од траките која се наоѓа на албумот и е пропратена со видео запис. Уживајте.