СТРУКА - ПОСЛЕДЕН МОХИКАНЕЦ (ЕP)

СТРУКА - ПОСЛЕДЕН МОХИКАНЕЦ (ЕP)


Деновиве на ју туб се појави EP-то на белградскиот рапер Струка насловено "Последниот Мохиканец". EP-то содржи 9 траки, а на него како гости се појавуваат Френки, Јантар, Деда, Рексона итн. Сите текстови се напишани од страна на самиот артист (Струка) , освен гостувањата, додека за продукцијата на траките се јавуваат различни продуценти (Марвел,Мрзливо Око итн). 

Струка инаку пред неколку години има извадено и две соработки со Тони Зен: Струка, Тони Зен, Луд - Само Точи & Маракуја, Тони Зен & Струка - Говор Тела

EP-то доколку сакате да го симнете во вашите компјутери се наоѓа на линкот ТУКА, а доколку сакате само да го преслушате, тоа можете да го направите на линкот под содржината. Уживајте.