АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ

АЛФА - ЌЕ ПОБЕДАМ


Скопскиот рап артист од Автокоманда - Алфа промовираше старо-нов материјал на својот youtube канал.

Се работи за досега необјавена трака од 2013 (пропаднат, недовршен материјал), па Алфа реши да ја стави за преслушување.

Слушнете ја „Ќе Победам“ на линкот подолу: