БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН

БОБ ЕМСИ & НЕНАД ВРЖАЛСКИ - ЏАЈСОН


Со мало задоцнување, ви го претставуваме новиот видео запис на Боб ЕмСи и Ненад Вржалски за песната со наслов "Џајсон".

Џајсон е реален лик, наш исселеник од Австралија кој прв пат се враќа во нашата мила Македонија. За се друго ќе слушните во песната.

Камера и монтажа: Дејан Трајчевски ТПЦ, музика: Стефан Новевски (Кружен Тек), текст: Бобан Миленковски - Боб Емси и микс и мастеринг: Дејан Трајчевски ТПЦ.

Пародија за нашите и вашите роднини, исселеници од Австралија.