ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)

ДИО - ЗАБОРАВ (LYRICS ВИДЕО)


Уште еден сингл од скопскиот рап артис Дио беше промовиран на неговиот официјален youtube канал.

Траката е со наслов „Заборав“, а истата е целосно продуцирана со микс и мастер од него, како и видео обработката за траката.

Може да ја преслушате на следниот линк: