ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)

 ДИО - ЗВУКОТ НА ВИСТИНАТА (МИКСТЕЈП)


Скопскиот рап артист - Дио, пред скоро време го објави својот најнов прокет, микстејпот наречен „Звукот на Вистината“.

Песните се објавени на неговиот официјален youtube канал, и се работи за проект од 4 траки, кој се целосно продуцирани од него.

Гилотина, Прави го најдобро, Звукот на Вистината и Не бев за таму, можете да ги чуете на линкот подолу кој е од плејлистана на овој микстепј.

Преслушајте: