ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА

ДОН ТОНИВА & КИЧО - ПОСЛЕДНАТА БИТКА


Битолскиот рап оваа недела е доста активен. Денес од Битола ни пристигна уште еден новитет со интересна тематика.

Се работи за песната со наслов "Последната Битка" од Дон Тонива од Звукот Од Југот и Кичо од Стиховно Војување.

Музика, микс и мастеринг на песната направил Дејан ТПЦ од Поетика, снимено во Лирика Рекордс.

Македонскиот народ има една вечна дебата. Слушнете.