ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ

ДОН ТОНИВА СО ДВЕ НОВИ РАП ПЕСНИ


Дон Тонива, артистот кој пред неколку дена издаде нова песна заедно со Кичо од Стиховно Војување, вчера и денес издаде уште две нови но овај пат соло песни.

Првата песна е во демо верзија и најава за новиот албум на Дон Тонива. Насловот на песната е "Овде на Југо" и ќе биди една од водечките песни во албумот заедно со "Ова е Битола 2" и "Вистинска Бомба". Оригиналната верзија на песната е во изработка.

Втората песна е battle на инструменталка од Доктор Дре а во неа артистот ги изразува своите вештини и е како дисс за раперите кои глумат "gangsta".

Во продолжение преслушајте ги двете нови песни на битолскиот артист Дон Тонива.