ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)

ЕКСЦЕС - МИЛИОН (LYRICS ВИДЕО)


Нов сингл од дуото Ексцес - Тракер и Јоцифер.

Траката е со наслов „Милион“, а истата е продуцирана од Марио Јелиќ - Кун Е. Видео обработката е на Гордан Божиновски.

Снимано во Урбан РекордсПровери на линкот: