GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)

GROUP HOME - THE GOLDEN AGE (PROD. BY ДЈ ГОЦЕ САФ)


Легендарното Њујоршко рап дуо - Group Home (Gang Starr Foundation), пред месец дена го издадоа својот петти по ред студиски албум наречен Forever.

Меѓу повеќето продуценти кои се најдоа на овој албум, еден од нив е и нашиот Дј Гоце (САФ) кој се јавува како целосен продуцент на петтата трака од овој албум, неречена - „The Golden Age“.

Проверете го исходот на оваа интернационална спојка: