ИНКЛИНГЗ - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)

ИНКЛИНГЗ  - БРЕНД (ФТ. ХАЈД)


„Бренд“ е новиот сингл од скопското рап дуо Inklingz (Lux Kmala и Лириковен Пироман)

Траката е од нивниот албум - Теsseract кој беше промовиран на крајот на 2016та година.

На траката гостува Хајд од Metaphorce, a за инструменталниот дел се погрижи Јан Кузмановски.

Преслушајте: