INKLINGZ - STATUS QUO

INKLINGZ - STATUS QUO


Скопското рап дуо Lux Kmala и Лириковен Пироман a.k.a. Inklingz објавија уште еден сингл по нивната промоција на првиот албум наречен Tesseract кој беше промовиран претходниот викенд во МКЦ.

Оваа траката се наоѓа на албумот, насловена е како  „Status Quo“, а битот е на Јан. Миксот и мастерингот се на Лука Кантарџиев.

Преслушај: