КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА

КАСКА (СПК ЕКИПА) - МУЗИКА


Уште една до сега необјавена трака беше промовирана од страна на СПК Екипа, во чест на прерано починатиот скопски рап артист и нивни член Каска.

Неговата трака со наслов „Музика“ беше објавена во спомен на 2 години од неговата смрт.

Аудио продукцијата е на Мика СПК

Траката може да ја преслушате на линкот под текстот.

Иако не е меѓу нас повеќе, тој ќе живее вечно како и други преку нивните песни. Каска Почивај Во Мир !