КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)

КОНФЛИКТ - МАЈСТОРИ У СТРУ-КУ (ФТ. НБК & TWISTER)


Нова источно-македонска рап спојка (Куманово via Струмица) се промовираше во етерот деновиве од кога новото парче на Конфликт беше објавено на нивниот официјален youtube канал.

Новата трака со наслов „Мајстори у СТРУ-КУ“, е во соработка со НБК и Твистер, а траката е снимана во студиото на Лудис и Герила. Продукцијата на траката е на Владо 'Yo,  а сликата на Томи Николов.

Преслушајте на линкот: