Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер

Луцифер & Јакуп & Дон Тонива - Никкита & Каспер


Уште едно рап парче излезе од просториите на Лирика Рекордс пред неколку дена и тоа повторно со дисс тематика и повторно на релација Битола - Скопје но овој пат насочено кон други личности.

Во 7 минутната трака насловена "Никкита & Каспер"ќе ги слушните способностите на Луцифер, Јакуп ЕмСи и Дон Тонива.