ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК

ЛУЦИФЕР - АНИМИРАН ФЕЈК ЛИК


Се вжештува Македонската рап сцена на релација Скопје - Битола благодарение на Алфа од Автокоманда и Луцифер и Дон Тонива од градот под Пелистер.

Денес имате можност да ја слушните новата песна на Луцифер со наслов "Анимиран Фејк Лик" која е "battle" и е како одговор на претходниот "diss" од Алфа. Пред оваа песна дечките од Битола издадоа уште две песни кои беа посветени за истиот артист.

Ова е само загревање ако се знае фактот дека Луцифер и Алфа се договорија да бидат на спротивни страни на една од следните "Рап Скилз" битки кои се одржуваат во Македонија.