МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)

МАРИЈАЧИ - ПРЉАВИОТ ХАРИ (PROD. BY AD SKOPJE)


Старо - нова трака се објави во етер деновиве и од Маријачи (Соба 2) поранешниот член на дуото Скопје виа Софија, и после тоа дел од Токсикологија составот.

„Прљавиот Хари“ е сингл од албумот на Соба 2 (Маријачи и Боро Лаказ) - „Без Лоши Мисли“, кој беше објавен пред некој ден од страна на Мац АД Скопје, зад чија целосна продукција (бит,микс и мастер) стои самиот он.

Траката може да ја преслушате овде: