NASKO - „ ЏАБОЛЕБАР “ (2017)

NASKO - „ ЏАБОЛЕБАР “ (2017)


Директно од Чаир : NasKO , член на групациите SB KLAN & Shock Soba Squad со интересна рап-реге фузија чијашто текстуална содржина го опишува секојдневието на еден просечен млад индивидуалец на поднебјево како и предизвиците со коишто се соочуваме во денешницава. 

Рекордирана во Shock Soba Production , mix & mastering од Koska D'Beats :